Rahsia Biskut Sedap dan Gebu

Tajuk macam sangat mengujakan..Huhu

Macam teruja sangat nak tahu kan apa rahsianya biskut sedap dan gebu..

Rahsia la sangat kan..

Jom kongsi bersama memandangkan biskut yang dibuat mendapat pujian dari ramai yang memakannya..

Bunyi macam riak kan..

Ya Allah xde niat  nak riak..

Mohon ampun..

Just untuk dikongsi bersama

Aku guna butter yg agak mahal..

Untuk dapat biskut yang sedap dan gebu..Huhu

Inilah butter yang digunakan..

Butter Lurpark atau Anchor..

Butter SCS pun sedap jugak..

Harganya boleh tahan mahal..Huhu..

Tapi untuk rasa yang sedap pejam mata jela..




Butter ni beli banyak-banyak kat kedai bakery Bake With Yen..

Sebab murah aku pun borong sakan.

Ada tersimpan dalam peti ais sampai sekarang.

Plan nak buat biskut dahlia ngan tart banyak-banyak untuk diniagakan.

Namun projek buat biskut agak terbantut sebab si kecik sekarang semakin ligat dan kurang tidur.

Banyak nak berjalan dan explore macam-macam benda je.

Sabar jela layan kerenahnya.

Kena cari masa yang sesuai untuk projek biskut.

No comments:

Post a Comment

Ceritaku

Kulit Cerah dan Berseri Dengan Produk Cosmoderm

Entry kali ini penulis ingin kongsikan isi hati yang telah jatuh cinta... huhuhu...dup dap dup dap hahaha... Bukan jatuh cinta kat oran...